Transport i Danmark

Hos Cargo stream vil vi gerne adskille os fra andre transportfirmaer. Vi er et mindre firma, og det mener vi er en klar fordel for dig, når du skal have løst dine transportopgaver.

Fordelene for dig er, at det er nemt at komme til at tale med beslutningstagerne hos os – hvilket gør at vi meget nemmere kan skræddersy fleksible transportløsninger sammen til dig.

Vi er ikke så firkantede i vores virksomhed, som de store transportfirmaer er ofte nødt til at være lidt firkantede, fordi der er langt fra de medarbejdere, der tager imod ordren og op til beslutningstageren.

Selv om vi er et mindre firma, kan vi løse alle transportopgaver – store som små. Hvad enten du skal have transporteret stykgods, pallegods, mindre mængder eller større mængder, er vi din transportpartner.

Vi er beskæftiget med 15 lastbiler, så vi kan med garanti klare din transportopgave.

Kontakt os for at få en god pris på transport i Danmark. Vi har mulighed for at hente dit gods på det tidspunkt, som DU har behov for og aflevere præcis til den tid, som du har bedt om.

Når du arbejder sammen med Cargo stream om din transport i Danmark, er der vide rammer for de aftaler, vi kan lave.

Som udgangspunkt kan du regne med, at jo mere fleksibel du kan være i forhold til afhentnings- og afleveringstidspunkter, jo billigere er det for dig.
En fast ugentlig transport er også billigere, end hvis du kun skal bruge os en gang imellem. Vi kører under ordnede forhold og har styr på alle tilladelser og godkendelser.

Vi kan også påtage os opgaver indenfor internationale transporter og express transport.

Har du spørgsmål, så kontakt

National kørsel

Jesper Flemming Kryger
Tel: +45 70 70 77 74
Mobil: +45 60 16 40 54
Email: jfk@cargostream.dk