Om CargoStream

Om Cargo Stream

Punktlig transport til og fra Danmark

CargoStream er et internationalt distributionsfirma med international såvel som national transport med lastbil som kernekompetence. Vi har gennem mange år opbygget en stor kundekreds og et stærkt netværk, der strækker sig langt ud over Danmark og Europa.

Hos os finder du et distributionsfirma, der er klar til at løfte både store som små opgaver. Vi udfører transportopgaver på hele kontinentet med både part og full loads og beskæftiger dagligt 15 lastbiler på vores kontinenttransporter. Denne kapacitet gør os i stand til at løfte en lang række forskellige transportopgaver for vores brede kundekreds. Vi tilbyder desuden transporter med alt fra almindelig gardintrailer til trailer med Coil-opbygning med høj bæreevne. Dette gør os i stand til at tilbyde en sikker løsning til din transport, og gør os yderst fleksible i forhold til, hvilke opgaver vi kan løfte for dig.

Hos os er præcision og punktlighed fokuspunkter – hver gang vi kører. Vi sætter en ære i at afhente samt levere transportgods til tiden og herved sikre vores kunders tilfredshed. Som en yderligere garanti er alle vores lastbiler udstyret med GPS-overvågning, så du kan være helt sikker på en sikker levering.

Ønsker du varer leveret til Tyskland eller Benelux, har vi daglige afgange til og fra begge lokationer, herved kan dit gods komme frem til tiden. Desuden har CargoStream stykgods afgang fra Tyskland til Danmark hver tirsdag og fredag.

National transport og distribution

CargoStream servicerer hver dag danske privat- og erhvervskunder med nationale transportydelser. Vælger du CargoStream som dit distributionsfirma, får du en transportær, der sætter en ære i at levere løsninger til minimalt besvær for vores kunder. Vi vil gøre det lettere for dig at drive forretning. Derfor tilbyder vi dør-til-dør-løsninger – så det eneste du skal bekymre dig om er at have varerne klar ved afhentning. Vi sørger for, at dit transportgods kommer direkte frem til dets endelige destination – uden en skramme. Desuden tilbyder vi lagerløsninger til vores kunder, skulle dette være nødvendigt. Ved denne totalløsning sparer du mellemmanden væk, hvis dine varer ikke skal direkte fra dig til din kunde.

Lad os håndtere dine transportbehov

CargoStream brænder for at kunne tilbyde dig den bedste transportløsning. Find ud af hvordan vi kan løse dine transportopgaver og spare dig for besværet – kontakt os i dag og lad os sammen finde en løsning, der passer til dig og dine behov.

Jesper Flemming Kryger
Tel: +45 70 70 77 74
Mobil: +45 60 16 40 54
Email: jfk@cargostream.dk

Thomas Søborg Frederiksen
Tel: +45 70 70 70 74
Mobil: +45 60 16 73 38
Email: tsf@cargostream.dk