Lastbiltransport

Cargostream er din fleksible transportpartner

Lad os være din samarbejdspartner

Cargostream er en mindre transportvirksomhed. Vi agerer på et marked med mange store spillere, men vi kan som regel klare de samme opgaver som de store. Som kunde kan du til gengæld opleve fordelene ved en mindre samarbejdspartner, idet vores størrelse gør at vi nemt kan finde fleksible løsninger til din fordel. Når du ringer til os, kommer du med det samme til at tale med beslutningstageren. På trods af vores størrelse, kan vi løse selv de største transportopgaver i Danmark – vi har hele 15 lastbiler til rådighed. Hvis du har en transportopgave i Danmark, står vi klar til at tilbyde dig lastbiltransport efter dine behov – vær velkommen til at ringe til os på 70 70 77 74, så kan vi sammen finde den bedste løsning til dig.

Internationale transporter

Hos Cargostream har vi faste kørsler til Tyskland og Benelux-landene. Vi kører til Tyskland hver tirsdag og fredag og kan køre ture i hele Europa. Hvis du har et pludseligt opstået transportbehov, er du velkommen til at henvende dig til os – det kunne jo være, at vi har en af vore transportere i nærheden. Vi kan altid tracke vores lastbiltransport, så vi ved præcis, hvor de er. Vi kører altid til tiden, idet vores store erfaring i transporter i Europa gør, at vi ved hvilke mulige forsinkelser, der kan opstå. Hør mere om vores internationale transporter ved at ringe 70 70 77 75.

Express transport

Har du et behov for en express transport, kan vi meget ofte løse det for dig. Vi har afsat lastbiltransport alene til at servicere hastende opgaver. Når der opstår transportbehov meget pludseligt kan man altid ringe til Cargostream – vi er meget fleksible og kan næsten altid hjælpe din virksomhed. Ring til os på 70 70 77 74 for at lave en aftale.

Cargostream på de sociale medier

Cargostream kan findes både på Facebook og Google+. Her kan du finde mange flere billeder af vores flotte lastbiler.