International transport

International transport

Transport til din fordel

Hos Cargo stream kan vi levere gods med lastbil til det meste af Europa. Vi har faste daglige leverancer til Tyskland, Holland, Belgien og Luxembourg, så hvis du har gods til disse lande, kan vi altid finde en løsning. Hver tirsdag og fredag transporterer vi stykgods fra Tyskland til Danmark. Til resten af Europa kræver det muligvis lidt forberedelse, så ring gerne et par uger i forvejen – men vi kan altid løse problemet for dig.

Hos Cargostream taler du med mennesker, der er nede på jorden og som er i stand til at tage fornuftige beslutninger sammen med dig. Vi beskæftiger dagligt 15 lastbiler på vores kontinenttransporter. Vi er en transportør med mange forskellige lastbiler, så dit transportbehov kan imødekommes.

Cargostream er et mindre distributionsfirma, men vi har opbygget et system, der gør, at du kan få løst alle dine transportbehov hos os samtidig med, at du kan nyde fordelene ved, at vi er en mindre virksomhed. I en mindre virksomhed som vores er det beslutningstagerne, der tager telefonen, når du ringer. Det gør det noget nemmere at komme frem til en aftale, når du ikke skal gennem flere led. Vi har 15 lastbiler til rådighed, så vi kan med garanti hjælpe dig med din næste transportopgave

Hos Cargostream er vi kendt for at overholde aftaler til punkt og prikke. Det er af højeste prioritet for os, at dine varer er fremme til tiden – så du kan roligt love dine kunder punktlighed, når du laver en aftale med os. Vi ved, at det er af største vigtighed for vores kunder og at det også går ud over din troværdighed som producent, hvis dine varer ikke er fremme til tiden. Alle vore lastbiler er udstyret med GPS, så vi meget nøje kan angive leveringstidspunkt. Kødannelser på de tyske motorveje er svære at gardere sig imod, men vores chauffører har erfaringen og ekspertisen til at finde veje parallelt med motorvejene, hvis der er kø.

Import kørsel

Export kørsel