Express transportløsninger

Express transportløsninger

Hos Cargo stream kan du lave gode aftaler om express transport. Vi har en vognpark af en størrelse, der gør at vi kan levere express transportløsninger i hele Danmark. Vi ved, hvordan behovet i erhvervslivet er – nogle gange opstår et transportbehov meget pludseligt. Vi har derfor afsat nogle af vore lastbiler til hasteopgaver, så vi kan servicere vore kunder i forhold til hasteopgaver.

Personlig service

Hos Cargo stream får du den personlige service. Vi er ikke større end, at vi hurtigt kan afgøre, om vi kan påtage os din opgave og hvornår det kan gennemføres.
Når du ringer til os, taler du direkte med beslutningstageren, så du skal ikke gennem flere led for at få svar på din forespørgsel.

Lille som stor

Vi er en mindre transportvirksomhed, men vi har opbygget et system, der gør, at vi kan håndtere de samme transportløsninger, som de store distributionsfirmaer kan. Vi har 15 lastbiler til rådighed, så vi har altid mulighed for at hjælpe dig med din transportopgave.

Høj kvalitet og priser til din fordel

Har du en kunde, der hurtigt skal have leveret en vare, så ring til os og lad os se, om vi kan hjælpe dig, inden du ringer til de store selskaber. Måske er du heldig, at vi i forvejen har en lignende transport. I så fald kan vi give dig en rigtig god pris. Vi har hele tiden lastbiler, der kører på vejene, så prøv at give os et kald, så finder vi en løsning. Vi har derfor ikke faste priser – men det er kun til din fordel.